Blogg flyttning

http://stephanytieu.myshowroom.se/

Trött, glad och lite pigg

Min första skoldag idag var ganska bra. Mycket information fick man också om hur denna veckan och den andra kommer att se ut. Jag gick fel håll till min skola då jag gick på baksidan än på framsidan. Klassen var vi ganska många fast vi var mest tjejer och få killar. Lärde känna några i klassen iaf :)

Imorgon ska klassen till Lernia innan 9 då vi ska får veta om datakunskap. Datakunskap vet jag allt men det är obligatorisk så man måste dit.

Fått veta också att utbildningen kommer blir både hårt och stress. Så jag kan alltid hoppas att jag kommer klara av det oavsett vad som än händer.

I'm home

Hemkommen från min älskling. I fredags var det lite katastrof. Försökte nå killen samtidigt som jag visste att han inte mådde bra. Jag hade köpt biljetten då han svarade att jag skulle stanna hemma. Jag gav mig inte då jag svarade tillbaka att jag åker ändå. Han svarade ok. Tågresan gick bra och när jag skulle ta bussen, så skulle det ta max 10 min till min älskling. Tyvärr tog det en halv timme för bussen körde igenom stan.

Märktes att älskling inte alls mådde bra så jag fick sova i vardagsrummet och han sovrummet. Det var skönt när jag fick sängen för mig själv hihi. Helgen har varit både ok och trevlig faktiskt.

Imorgon börjar min skoldag så jag ska passar på vad jag ska ha på mig. Ska iaf ta med mig en antecknings block och en penna. Börjar 9 till 12. Längtar faktiskt :)

RSS 2.0