Inspiration #11Blogg paus

Blogg paus!


Liten shopping + ärende på stan

Idag har jag inte gjort så mycket än gjort en ärende på stan :) ska åka in till stan igen fast får blir senare då jag ska hämta mina betyg hemifrån och sedan in mot stan.

Efter det gick jag in en snabbis in till Åhlens och köpte lite onödiga saker som jag behövde som köpte en hårfärg med intensivt röd som jag fortfarande har kvar som hårfärg fast ska färga det hela så det blir lite mer rött ;) kommer säkert blir snyggt. Sedan köpte jag en fiberwig mascara som har en ny mascara borste och en dagkräm som nästan är som foundtion.

Kom nyligen hem från stan med att har gjort ansökan till distans utbildningen så jag ska bara vänta svar med att får brev hem :) Ser verkligen fram emot att börjar komma igång igen med pluggande, så jag hoppas att jag kommer klara av det ;) Härligt med väder idag så jag hoppas att det håller sig tills sommaren då blir det sol och bad för mig hihi..

Känner mig lyckligare än nånsin

Stranden + solade + älsklingen = BÄSTA helgen nånsin ♥

Älskar dig min ♥

Påskafton

Känner mig väldigt trött samtidigt lite pigg av en kopp kaffe :) vad som händer just idag är att jag ska åka till min ♥ på kvällen och fira påskafton med vin inklusiv + en överraskning som jag ska överraska min ♥

Ska snart ner och handlar lite innan de stänger och har faktiskt lust att tar en tupplur sen efter men risken att jag kommer blir rätt så trött efteråt :P så ska försöka hålla mig vaken och pigg tills jag ska iväg.

GLAD PÅSK till er alla igen ;)

Haft en lång dag idag

Känner mig väldigt trött efter att har varit hos faster under halva dan idag med pappa :)

Det var ganska trevligt medan jag umgicks med min kusinson Tommy som imorgon ska har sitt 1års kalas ♥

Fundera på att gå och lägga mig rätt tidigt så jag orkar imorgon bitti ;)

Besvikelse

Tyvärr blir det inget kväll för mig med festande eller umgås med en polare.. så känner mig rätt besviken av det. Ändå kan man inte göra så mycket åt det än det bara blev som det blev :( Se faktiskt fram emot på lördagen ♥

Gott i alla fall med barcardi och cola i ;)

En lång liten dag

Mötet gick bra :)

Efter mötet gick jag förbi till en kompis och tog en kopp kaffe ute i trädgården, trevligt var det. Mamma har redan åkt medan jag just nu är ensam hemma tills jag ska möta en polare senare på kvällen på stan och sedan ska vi åka iväg om det nu blir av :)

Var inne på systemet medan det var väldigt en massa folk därinne medan jag och en kompis såg en man med sin kundvagn som hade fullt med vin, cider och sprit. Trevligt!

Ska nog ta en tupplur så jag orkar vara utvilad ikväll och inatt.

Känns som jag egentligen inte orkar göra något ikväll men jag får se hur jag känner..

GLAD PÅSK
till er alla som läser i min blogg ♥

Steffi T säger (01:16)
hehe.. så ge mig en kram då
schlomow säger (01:20)
Kramar
Steffi T säger (01:21)
och mer då?  hahah
schlomow säger (01:23)
hahah
Steffi T säger (01:24)
eller ska jag ge ngt tillbaka  hahah
schlomow säger (01:24)
hahah
Steffi T säger (01:27)
nej nej om du inte vill så
schlomow säger (01:29)
hahah
klart jag vill
Steffi T säger (01:30)
men säg ngt så ge jag dig det
schlomow säger (01:31)
ta för dig!;-P
Första gången av hela mitt liv som någon får mig att skrattar och ler är
min älskade älskling ♥

Min egen lilla värld

Ibland är livet svårt för mig att jag nästan vill explodera i tusen bitar.. jag är rätt trött på gnäll, tjat, bråk och vissa som inte riktigt förstår hur jag egentligen har det än tror att jag har det jättebra och är hur lycklig som helst.. tyvärr så har ni fel :(

God natt!


Planer inför imorgon och till helgen

Ikväll kommer blir rätt så lugn kväll och soft för min del. Jag måste försöka gå lägga mig tidigare idag i alla fall innan 23 tiden då jag ska på ett möte imorgon vid 10, efter mötet ska jag träffa en kompis för en snabb träff och kanske ta en kopp kaffe innan hon åker till utomlands om några dar :( kommer saknar dig vääldigt mycket ♥

Imorgon under dagen kommer jag har fullt upp för senare på kvällen ska jag åka in till stan och hämta upp min drömkille nej men hämta upp en killkompis som tydligen ska hänga med mig till en annan kompis :) vad vi ska göra vet jag inte ännu, det får vi se sedan.

Ju mer ska jag inte säga vad jag ska göra till helgen för det finns en viss person inom släkten som snokar i min blogg och sedan säger det vidare ja ni förstår.. inte alls kul när man inte får ngt privat för sig själv :( men det skiter jag i vilket som :D

Har gjort om min blogg lite fast det är bara headern som jag har gjort om så hoppas ni gillar den är fin ändå ;) 

Vår

Det ljusnar vid himmelens fäste, det bräcker, det dagas till vår, och fågeln börjar bygga sitt näste, det spritter i buskar och snår. Ur bojorna sig löser naturen, och män’skorna trängta och djuren.

Och bäckarne frigjorda flyga från bergen i klingande lopp, och sippan den väna, den blyga, slår ögat mot himmelen opp. Fåglarna jubla och sjunga och frigjorda böljorna gunga.

Så, som det spirar i naturen, och så, som där dagas till vår, så också, af trängtan framburen, en vårvind bland trälarne går. Väl vintern var lång och förfärlig, men nu lyser vårsolen härlig.

Och fanorna vaja så röda i solens förgyllande glöd, förbrödringens känslor de löda en kedja mot träldom och nöd. Frihetens vårvindar susa

Och tågen sig ringla så långa, längs fälten mot skogarnes bryn. Se, mödornas härskaror gånga att svärja sin ed under skyn! De svärja att ingen skall svika, att ingen ur kampen skall vika.

Så växer bland fåglarnes nästen en okuflig frihetens makt, att nedstörta klassväldets fästen och bilda kring rättvisan vakt. Mot våren vi jublande tåga från vinterns och träldomens plåga.

Inspiration #8Inspiration #7


20/4

Jag ogillar när man har svårt att vända om dygnet rätt än blir tvärtom hela tiden :( ska försöka ändra dygnet rätt. Tänkte faktiskt göra en kopp kaffe, ta en lååång dusch och sedan dra iväg lite senare med att träffa my girl ♥ nej men ska i alla fall träffa en gamle vän som sagt :) jag känner mig rätt slö faktiskt.

Nej, ska nog göra en kopp kaffe och sedan iväääg :D

Har en underbar dag ni som läser i min blogg ♥
Grattis till en vän som fyller 23 år idag så grattis igen än en gång gumman!

God natt!


Inspiration #6


Inspiration #5Tänk på vem ni dömer

Stampa och trampa så mycket ni vill
Jag kliver upp igen
Försök bryta ner mig
Tyvärr jag är alldeles för stark
Jag har vinden i min rygg
De vänder nu
Allt förändras jag kommer tillbaks
Har inga höga förväntningar
Sånt leder bara till besvikelse
Ska ej förvänta mej nåt
Allt kommer nog med tiden


Vi lever i ett samhälle
Där de gäller att vinna
Där det gäller att roffa åt sig
Ta allt man ser
Ingen vill ha en förlorare
Så fort de går dåligt för nån
Ja då tittar man snett
Har en massa fördomar
Om folk som man inte vet nåt om
De är ju så fel helt fel
Idag kanske du sitter där med ordnat liv
Men om allt bara plötsligt rasar
Din vardag slås i spillror
Och vägen ut från all skit ej går att finna
Inget ljus bara mörker
Alla stänger sina öran
Ingen som vill höra din klagan
Du försöker hitta mod och tröst
Men allt är så svårt
Märker nu att dina krav på dig själv var för höga


Alla gör sitt bästa
Alla duger som dom e
Alla vill ha en bit av kakan
Många vill ha ännu mer än de
Vissa nöjer sej med de lilla
Olika e vi allihop
Men trots de så
Kan vi alla få en kris
Och sjunka lågt
Fattig som rik
Spelar ingen roll
Så fort man inte har koll
Så åker man dit
Och när det går utför
Ja då går det snabbt
Vägen tillbaka
Brukar va längst
Man vill så gärna
Men nåt i din kropp
Säger stopp
Hit men inte längre
Allt är slut
Dina krafter har sinat
Det finns absolut inget kvar


Härligt väder, fundersam och tänker: hur ska jag göra för att förbättra mig?

Härligt väder och fundera kanske att sola lite på solariet så man blir brun och fin :) Jo, inatt tills idag har jag varit väldigt fundersam över en sak och saken är ju att jag måste säga ifrån vad som är på tok när jag är med älsklingen ♥ jag vet att han pratar eller snacka med andra via msn på sin mobil då och då men ändå rätt dålig stil när man knappar på mobilen samtidigt han umgicks med mig? Jag vill inte heller bete mig som en svartsjuk bitch och sen däremot kanske det blir bråk, vem vet.. för jag kan vara rätt uppkäftig av mig annars men tyvärr så är jag för snäll :( därför från just av den biten som jag vill ändra på men hur? Ska fundera över det om hur jag ska förbättra mig med att jag måste säga ifrån vad som är på tok annars kommer det säkert inte blir bra i ett förhållande.

Haft en helt underbar helg med älsklingen ♥

Vill bara tackar min älskling för igår kväll och det var den bästa helgen som jag varit med om ♥

Vi umgicks och drack magarita ;) det var supergott! Saknar honom redan men ska fråga han igen om vi kan ses igen i helgen som kommer fast det får blir på söndag än lördag då jag ska går på min kusinson 1 års födelsedag :) vi får se helt enkelt vad som händer.

Fick ett sms från en viss person som skickade till mig mitt i natten medan som tur var min mobil på laddningen så jag läste inte den förrän idag då jag var på väg hemåt. Var faktiskt överraskad och förvånad över sms men ja.. som igår kväll sneade jag på älsklings mobil som hela tiden vibrera av msn.. jag är egentligen inte svartsjuk av mig men hur kul är det liksom när andra bara störa på medan han faktiskt är upptagen med att umgås med mig.

Nej, ska nog tittar på tv tills jag somna :)

Planer inför kvällen

Those who talk shit about me is a jealous bitch ;)

Trött, huvudvärk och rätt seg är jag tyvärr idag :( Mina planer inför kvällen är att jag först ska träffa en barndomsvän i stan och vi ska umgås tills jag åker iväg till min älskade älskling ♥ jag som behövde en tupplur tills jag känner mig helt utvilat när jag är hos killen. Jag får väl göra det nu innan jag lär somna på tangenbordet ;)

Ni får har en riktig trevlig lördagkväll!

Uttråkad, saknad och längtan

Har jätte, jätte tråkigt :( ingenting att göra än bara sitta och glor på tv *suck*
Imorgon under dagen ska jag nog iväg och solar om jag hinner, betala min faktura, tar en dusch, äta och fixar vid mig till min älskling. Nåja, ska nog lägga mig rätt tidigt ikväll och se fram emot imorgon bitti :)

Friday

Älskar vädret medan solen skiner som det ska göra än för några dagar sedan med regn och skur :( så hoppas vädret håller som den ska. Fredag idag medan fundera på vad jag ska göra tills på kvällen *suck* får väl bli en lugn fredag för mig idag tills jag åker till min älskling imorgon bitti.. längtar redan ♥
Ska göra en ny katergori om vad jag tycker om åsikter och där kommer jag att skriva vad jag tycker osv :)

Inspiration #4Criminal Minds

Näst bästa serien som jag älskar att tittar på ;)

Känslan som aldrig försvinner

Ångest
Resultatet av redlöst supande
Plikter man på flit glömt att utföra
Känslan av att aldrig känna sig tillräcklig
Något som bara finns där Elefanten i rummet, ofta tabubelagt
Känslan, tillståndet äter upp mig inifrån
Sakta med säkert
En cell i taget, en efter en
Liksom en pest har ett mål
Verkar ångesten på samma sätt
Att fördärva den drabbade
Göra dess liv till ett lindrigt helvete
År efter år evolverar den, ifall den inte stoppas i tid
Läkare stoppar kroppen full med piller
Förgiftar den
Samtalsterapi!
Ända utvägen
Allt finns i konstgjord väg nuförtiden
Fullständig lycka, det finns inte
Trots detta strävar vi efter det
Vi, som inte ännu har gett upp
Om det fanns en fullständig lycka
Skulle det vara den ända riktiga utvägen
Ångest

Asia HOT boys ♥


Om 3 veckor

Nyss blev man bjuden på en fest om 3 veckor och då ska jag tar med mig min älskling ♥
Hoppas man kan då ;)

Inspiration #3Tandsköterska utbildningen i höst?!

Jag är såå glad och lycklig att äntligen kommer att får går 2 studiebesök om 2-3 veckor på YH! Ser verkligen fram emot det men som sagt måste jag först pluggar distans och höja upp mina poäng av vissa ämne utom de tre viktigaste ämne som jag redan har godkänd på :) inte säkert att jag hinner pluggar distans färdigt heller till hösten men jag ska verkligen försöka och kämpa så whatever vad som kommer att hända sedan. Hoppas att jag får ngt tid men inte för tidigt än helst efter eftermiddagen hihi.. avskyr faktiskt att vakna upp tidigt :(

Snart läggdags

Idag har man inte gjort så mycket än njutit av solen i balkongen. Känns verkligen som vår nu så jag hoppas att vädret håller sig som det ska vara :) Imorgon ska jag på ett möte innan halv 2 så jag hoppas att det ska går bra. Aja, ska nog gå och lägga mig :)

Små trött, lite sliten och hungrig

1 timme sedan har jag varit hemma från min älskling och jag saknar honom redan :( igår kväll gjorde vi inte så mycket än myste framför tv, pratade och umgicks. Nej, nu måste jag fortsätta äta och kanske tar en tupplur för jag sov rätt dåligt inatt.. sov inte förrän vid halv 5 men jag ska försöka skärpa till mig att vända om dygnet rätt. Så ni får har en trevlig söndag ;)

En fett tråkig fredag kväll

Just nu tittar jag på Flying Daggers på tv6 men redan sett den innan så lika bra att se den igen :) igår tills idag stör jag mig rätt mycket på stormvinden för det hördes en massa men just nu har det lagt sig. Hoppas det gör det också tills imorgon innan jag ska åka till älsklingen :) nåja, vet inte vad jag ska skriva mer men det får räcka så då. Har en super trevlig helg med er mina läsare ;)


Dålig uppdatering

Under helgen har varit rätt kaos inom familjen så tyvärr åkte jag inte till min älskling än istället åkte till faster och umgicks med släkten. Det var rätt trevligt samtidigt lite seg var det också. I söndags åkte jag och pappa till Ica Maxi i Hyllinge och då köpte jag en ny mobil som faktiskt var rea 999:- fast orginalpriset var 1500:- :) superbilligt var det och det var en Samsung Galaxy 5 :) rätt lagom och en enkel android mobil. Den har rätt många funktioner och applikationer men tyvärr är kameran väldigt dåligt :(

Äntligen helg!

Har ingen aning vad jag ska göra idag eller ikväll men imorgon kväll ska jag åka till älsklingen tror jag..
Känner mig rätt hungrig för jag inte har ätit något alls så jag får se vad som finns i kylen men ni får har det en så trevlig helg ;)
Kanske skriver senare.. vem vet ;)

RSS 2.0