Nu är allting solklart

Tyvärr blev det inget mer än bara vänner mellan mig och han killen som jag ja pratade om igår.. för jag tycker/älskar verkligen min baby ♥ mer än nånsin mellan himmel och jord så varför ska jag då umgås med nån annan när jag redan har min baby.. ej trogen vill jag absolut inte vara för jag vet att min baby är trogen mot mig annars om inte, så får han ett stort kick på hans skrevet ;)

Innan idag mailade jag och den andra killen till varandra medan killen sade då att han skulle ut på en resa med sitt jobb till några dagar och han skulle kanske höra av sig för han tycker jag är en intressant tjej osv men för min del så vill jag träffa den här killen som en vän än inget mer.. för jag har bara min baby än en till vid sidan om tyvärr.

Pratade med baby innan idag på msn och förhoppningsvis skulle han och hans polare åka hit och jobbar men inte säkert heller det blir av så istället skulle vi träffas om det nu inte blir av medan jag hoppas det inte bli av för jag vill verkligen träffa min baby igen på lördag.. otroligt att vi nu har träffas i 3 veckor under de helgerna och på lördag är det ju vårt lilla 4 månaders dag tillsammans ♥

Känns som jag blir den jag var förr

Fick några email från en jätte söt, snäll och charmig kille som verkligen uppskattas för den jag är samtidigt det gör min baby med men samtidigt verka denna killen mer än vad min baby gör (ni kanske förstå vad jag menar..)

Känns som jag är rätt omringad av vissa andra medan jag är nu är upptagen med den jag verkligen tycker om mest av allt.. samtidigt känns det som jag tyvärr inte kan tycka om bara en än tycka om en till.. jag vet att det är rätt taskigt av mig men vad ska man göra när man redan är den man är.. finns ju andra som har andra vid sidan om än att jag inte har det än har bara min baby ♥

Men den här killen som jag pratar med via email verka vara trevlig men jag vet inte vad jag ska göra eller tar mig till.. för den killen är helt 100% ärlig mot mig medan jag är inte ens ärlig av mig om att jag redan har nån annan.. :( Nog bäst jag måste säga som det är än han kanske tror att jag är singel..när jag inte är det..

Jag satt och tänkte innan idag om baby kanske skulle till en polare och har en grabbkväll på fredag.. inte så konstig att jag känner mig lite orolig om han kanske träffa nån annan där medan han är med sin polare.. vem vet. Om han gör det så kan jag lika göra det med att träffa nån annan.. egentligen tjänar man inte på det men hur kul är det om man är nåns flickvän medan ens killen träffa nån annan utan medveten? Lika bra att man själv gör det också men kanske inte mer än bara träffas och umgås..

Player är jag inte men samtidigt kan man ju har andra på G med än tex om man blev dissad av den ena så har man den andra osv..

Hmm, äntligen har man bokat en sjukresa tills på torsdag och på fredag ska man på ett möte.

Fått höra för några dagar sedan att jag kommer får en till kusin från mammas sida :D plus att en kusin till mig ska också får en baby efter nyår.. medan hon klagar en massa om hennes bristningar syns osv medan min mamma och andra mostrar klagar aldrig om det.. vet att min kusin är rätt lat av sig.. sist jag såg henne när hon var runt några månader så bli man rätt trött av att ser henne lida, klagar en massa och för det mesta sover hon hela tiden än motionera.

Nej, borde nog göra annat nu.. så, see you to later ;)


Hemma

Var hemma för en halv timme sedan. Är rätt trött och sliten medan igår kväll sov jag runt halv 1 samtidigt Tv på danska kanalen var på *fnissar*.. gulligt var att baby sov före mig medan jag log på hans famn så trodde jag att han tittade på tv men tyvärr, han sov och andades tungt.. awww, min baby det ♥

Hos baby gjorde vi inte så mycket än titta på How i meet your mother, two and a half men, scrubs, några serie till som jag inte mindes var de hette och sist såg vi Jakten på lycka med W.Smith som synd att vi såg det sista delen när W.Smith fick jobbet som jobbsmäklare (om det nu stavas så). Mysigt hade vi det ändå :)

Under natten eller under på morgonen sovde jag rätt dålig pga att baby snarkade som en björn (aww BABY ♥) medan han sov tungt och snarkade som in i så försökte jag iaf somna om och det gick att somna om, faktiskt.

Synd bara att baby bor i malmö medan vi kan bara träffas på helgerna än på vardagar med men tyvärr :( så det är lite synd.. men jag älskar honom oavsett och visst har mina känslor gått upp och ner de senaste dagarna pga att jag var rätt sur på honom för det han sade men har förlåtit honom för det så det har löst sig iaf.

Nästa lördag är det min och babys 4 månader tillsammans så kanske ska träffa baby (igen) ;) men resan med buss igår till dit och hemåt idag med tåg gick super medan inne på stationen i malmö såg jag en rätt aggresiv random snubbe som sade till en annan kille som höll på att pratar i tele om varför han inte kunde pratar svenska?! och han sade något om mig med tror jag medan jag var rätt nära att skälla ut honom inför folket som gick förbi men jag sket i det.. vad tjänar jag på det egentligen? Ingenting men samtidigt är jag så sur på andra när de säger till andra att de inte kan svenska eller de typ borde inte vara här ens gång medan jag kan bara säga SHUT UP!!

Nej, jag ska nog går och äta och kanske vilar en stund innan mamma kommer så jag och hon kanske ska går och äta sushi för hon fyller 45 år idag och grattis igen mamma och till en barndomsvän som också fyller år idag 22 så grattis till er ♥

Lördagkvällen

Sitter här och små slappar medan jag är rätt fundersam om jag ska åka till baby imorgon kväll eller istället åka till baby nästa helg. Får väl se när baby ska höra av sig men bättre att ses och umgås till nästa helg än att jag liksom måste vakna rätt tidigt och ta tåget ifrån malmö till ramlösa stationen och sedan ta bussen hemåt *suck* nåja, får ser hur det blir annars får det nog blir en annan kväll.. tänkte istället åka swebus än tåg.. trivs mest att sitta på en buss än på tåg.

Känner mig rätt slö och trött.. hoppas jag iaf känner för att träffa baby ♥ jag vet att jag är lat men pallar vaknar tidigt på morgonen, göra vid mig och sedan får skjuts av baby till stationen.

Grattis till Emma då med sin kille i 1 månad i ett förhållande så grattis, grattis!! :)

1 vecka kvar så är det min och baby 4 månader  ♥

Har lyssnat på AQs alla nya låtar mer än 10 ggr

Japp, älskar AQs alla låtar 2010 och jag blir aldrig trött på att lyssnar på hans låtar om och om igen pga det finns en viss låt som får mig att tänka om min baby medan jag är så sur och känns som jag är sviken av honom.. nog därför jag jagar honom för mkt medan han sade att jag skulle ger honom lite utrymme så visst att jag ska ger honom lite utrymme eller mer än lite utrymme så får han f*n göra vad han vill.. orka inte bryr mig lika mkt om honom längre.. jag ska lämna honom ifred ett tag och om han inte hör av sig inom 1 vecka eller nåt då vet jag att han bara vill har en sak.. jag är fortfarande osäker på honom medan jag borde istället tänka och bryr om mig själv än mer om honom.. som Monika sade igår kväll låt han få sakna dig och låt han jagar dig ;) då låter jag honom att vara då medan Monika sade att han kommer höra av sig inom 2 dagar för killar klara inte av utan oss tjejer.. jag ska iaf ger honom sin tid för sig själv OCH om det blir så (som jag inte tror på) att han bara vill har en sak så lovar jag mellan himmel och jord att jag aldrig mer ska lita på en kille förrän jag vet att allting är bra och peeerfekt ;)

Dålig uppdatering

1 vecka och 2 dagar sedan har jag inte bloggat för jag är rätt seg av mig, hehe :P men kan berätta lite vad som har hänt på sistone.

Igår fyllde jag 23 år och jag måste igen tackar er alla som grattade plus att Monika också fyllde år samma dag, så grattis igen iefterskott gumman ♥

Kan berätta lite vad som har hänt under helgen också ;)

I fredags under dagen stack jag och syrran in till systemet medans det ös regnade. Jag handlade så klart 3 liter Black Tower som kostade 179:- i box och 3 cider som var 7.0 och 4.5%, kan ger er lite tips att om ni vill så kan ni faktiskt blanda ihop med Black Tower med socker dricka. Det gör extremt väldigt god smak medans jag kanske tog mer än 2 glas. Det tog aldrig slut medans jag var rätt onykter samtidigt hade jag så klart ett glas vatten som jag drack lite då och då. Jag var den enda som såg nykter ut medans andra var rätt flummiga av sig, hihi.

Efter firande drog vi in till Dickens. Har inte varit där under 1 år nu medans det var gratis inträde fram till kl 12 och cider, shots och öl kostade bara 25 fram till 12 då de kostar 45:- Jätte billigt var det :D

Störde mig lite på en random snubbe som var rätt gammal och försökte ger stöt på mig och syrran medans jag och syrran tittade på varandra och log konstig på honom. Han blev så klart totalt dissad!! Euuuuuuuw alltså, haha :P

Träffade några faktiskt, speciellt en kille som jag inte har sett på evigheter sen jag var runt 9-10 år. Kände inte igen honom för han hade förändras totalt på utsidan medans syrran bara skrek på mig om jag kom ihåg honom. Han som jag inte gillade och vi bråkade hela tiden medans syrran sade till honom att han fortfarande kom ihåg mig "lill'sam" och att han sade att jag inte gillade honom när jag var liten medans han var då 15 år nånting, hihi. Blev lite chockad att syrran kom med honom till bordet jag satte så nöp han mig nätt på mina kinder medans jag då tittade rätt konstig på honom. Sade till min kompis bror inne på FB att jag minns honom vem han var medans brorsan bara: han är skitbra fan! :D och så klart han minns lill'sam :)

Efter allt det roliga var slut så hängde med J, hans tjej och hans kompis B mig till bussen platsen eller utanför simningen som sagt då jag skulle möta S. Aww, han åkte ifrån malmö enda till Hbg och sedan fick jag skjuts hem av han också, jättesnäll och gulligt av han ♥ Tack än en gång igen till er som firade min dag den helgen och vi måste göra om det någon gång, hihi ;)

I lördags sovde jag nästa hela dagen pga var riktig bakis men mådde inte illa eller så men riktig trött var man iaf. Pappa bara kom in till rummet medans jag log under täcket som en döende tjej och tittade hur jag mådde osv medans han sa: drack du mkt eller? det är inte bra osv. Tänk på att dricka mindre nästa gång. Aww, världens bästa pappa man kan har alltså som verkligen brydde sig ♥
När jag piggade till mig, drog föräldrarna till en fest eller rättare sagt barnkalas då pappas gudson's dotter fyllde 3 år medans gudbrorsan ville att jag skulle hänga med till kalaset, jag hade velat men var så trött av att vara bakis :P Senare på natten kom S igen hem till mig och vi myste i 2 timmar medans han var tvungen att åka hemåt igen. Jag som ville att han skulle stanna kvar men han hade fortfarande lite hostning och förkyldning kvar så därför han var tvungen att åka hem :( men vi hade det trevligt och mysigt ändå ♥

2/6 & 10-11/9-10 ♥
Stephany ♥ Stefan

Nej, ska nog ringa till min sekretare och få en intyg för taxi :)
Må det gott allihopa ♥

Filmkväll för mig själv ikväll

10 min sedan drog en kompis till mig hemåt men vi fick i alla fall en lång prat stund av 3 timmar, bättre än inget prat stund alls, hehe. Egentligen skulle hon stanna över här tills på måndag men hon kände sig väldig orolig av sig och kände på att hon skulle får tårögd när som. Förstå dig gumman att du kände dig så men vi ses ändå fredag då det är min 23årsdagen :)

Fick i alla fall lånar av Twillight filmerna och det ska jag njuta av fast det får bli lite senare med det. Jag vet att jag är efter alla som har sett och ska ser hur snygg alla tycker om han Edward är, hihi.

1 vecka kvar, längtar så pass för då ska jag fira min 23årsdagen och måndag därpå är det då min riktiga födelsedag, undra vad man ska får av föräldrarna :P

Nä, ska nog vilar en stund och sedan blir det film för mig, ensam :(

Toppen väder

Propp mätt och belåten man är samtidigt är lite trött också. Vaknade rätt tidigt medans man vänjer sig nu än sova till 13-15.00, hehe.


Imorgon är det fredag, vad tiden går så himla fort. Ha iaf några planer till på lördag kväll då jag ska umgås med Emmiz och boysen, kanske se nån film och snacka lite skit, hihi.


Ska nog bränna 2 skivor till mamma så hon inte senare kommer hem och klagar. Ska nog göra det lite senare innan hon kommer hem iaf då få det gjort än att det aldrig blir gjort.

Sånt är livet

[-/x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

14.17


Snart ska man in i badet och efter det blir det käk, tv och kanske ska ta en tupplur. :)


Från honeystephany.blogg.se till stephanytieu.blogg.se

Japp, har bytt till stephanytieu.blogg.se :) för det låter lite bättre om någon eller andra frågade vad min blogg heter än jag säger ja, min blogg heter honeystephany och det låter liksom "älsklingstephany" *fnissar* så, bättre med stephanytieu.blogg.se.

 

Ska förbättra mig med att blogga lite mer och så klart när jag har tid förstås ;)


RSS 2.0