Nu inse du att du var en idiot

Du hade kunnat inse tidigare tills nu..

Shopping

Har varit på en shopping runda med kusin, hennes sambo/man och min kusinson Louis :) Vi var inne på Väla medan jag själv såg inte klokt ut :S jag hann inte ens fixar vid mig med smink medan hann bara med mineral foundtion och mascara medan mitt hår såg ut som en riktig mongo! Inne på väla hann jag bara köpa ett par hot pants och en tröja som såg ut som en fotbolls high school tröja.. hann inte köpa något mer och hann i alla fall hämta ut mina mediciner på apoteket.

Imorgon ska man iväääg till ♥ ;) innan dess ska jag träffa A innan jag åker.
Egentligen pallar jag inte åka pga vädret :(

Nej, nu ska jag göra något annat så har det ;)

Snö, snö & snö

Inte så länge kvar tills det är julafton :D

Längtar faktiskt medan sitter här hos kussan och fundera på att år 2011 ska jag börja om mitt liv på nytt.
Jag måste verkligen satsa på det jag vill göra och att jag måste sysselsätta mig än bara slappar som en bortskämd unge! Jag vet att jag har hört en massa klagomål från en viss person och jag lovar från himlen och jord att jag ska förbättra mig ännu bättre :)

Imorgon åker man hem till Skåne och på torsdag har jag en träff med boy-vännen :) jag får ser om jag pallar för varken tåg eller buss åker typ.. vill inte heller vänta en halv timme ute i kylan :( men ja, jag får ser hur det blir.

Är fortfarande nöjd med min piercing i navlen faktiskt och jag hoppas att det håller länge till som den förra :)

Vet inte vad jag ska skriva mer men får nog blir så som den är :)


Dålig uppdatering

Vet att jag inte har bloggat i ett tag och har faktiskt inte orkat att blogga så ska försöka skärpa till mig lite ;)

Vad som har hänt på sistone är ju att i onsdags kvällen åkte jag till k.holm med SJ tåget som var 10 min försent från hbg och i gbg var tåget försenat i två timmar -_____-'' så var inte framme förrän vid halv 9 på kvällen när man egentligen skulle varit framme vid 6 tiden.

Inatt sovde jag inte förrän vid 5 tiden för jag fastnade i en film som är min näst absolut favorit film och det är så klart You're Beautiful ♥ har sett den några gånger men tröttna aldrig på den heller ;)

Vad jag har gjort idag?

Vaknade faktiskt vid halv 10 för jag skulle hänga med min moster till stan för hon skulle fixar något ärende och efter det var jag tvungen att boka en tid för navelpiercing hos Hud & Hår. Då fick jag en tid medan jag hade ca 1 timme på mig att går dit från hemifrån och egentligen var det osmart att går hemåt men jag hann i alla fall dit medan jag hade 20 min på mig att går. Ogillar snö vädret här uppe i k.holm men skönt med frisk luft i alla fall :) Tjejen som piercade mig var rätt trevlig medan det gjorde rätt ont när hon klämde in med en sax som var plast och när hon sköt in pistolen så kändes det knappt något än jag trodde att jag skulle säga "aj".

Saknar hemmet faktiskt för varken mormor eller yngste moster är hemma :( så det känns faktiskt tomt utan dem.
Längtar tills jag får mitt namn halsband av mormor som mamma bad om och hoppas att den är fin :)

Exakt en vecka kvar tills det är jul och år 2010 har gått väldigt fort :S

14.12.10

Är rätt fullt taggad inför imorgon på lunch tiden då jag och kussan ska åka mot k.holm (mitt andra hem "kan man säga") Hoppas verkligen inte att SJ tåget bli försenat eller råkar bli inställt för då snea jag alltså.

Fundera på om jag ska ta navelpiercing när jag är i k.holm och då måste jag nog skynda mig att går dit för boka en tid.. hoppas de har tid innan jul i alla fall eller rättare sagt innan jag åker :)

På nyår har jag ingen aning vart jag ska fira?
Antingen i k.holm, malmö, hbg och ett kanske på kryssning i stockholm.
Något av dom får jag välja mellan åt samtidigt nu när jag tänker efter så små ångrade jag mig varför jag inte tackade ett ja till vn resan medan i vn finns det typ ingenting man kan göra där än äta, små shoppa, tupplur och sedan sovdags.

Vet inte vad mer jag ska skriva men ni får har en trevlig kväll :)


Känns som allt var förr fast mycket bättre

Jag är rätt glad över att vi träffas fortfarande och igår tyckte jag att vi hade en väldigt trevligt kväll tillsammans med filmkväll :) filmen var tyvärr inget oförglömligt men den var rätt wierd, väldigt wierd. Den här gången vi sågs vid var mycket bättre och som sagt är vi fortfarande goda vänner men vi tycker fortfarande om varandra ♥

Jag kunde tyvärr inte somna in förrän 3 på natten för jag hade det värsta huvudvärket :( innan idag när jag skulle fixar vid mig inne på toa så såg jag blodådror som verkligen syntes på min panna, därför jag fick det värsta huvudvärket av det

Sovde verkligen ut tills klockan var halv 3 och det var väldigt skönt att sova ut utan nån väcker en tidigt ;)
Kanske ska fråga boysen om han vill träffas på söndag som kommer för jag tyvärr ska åka till k.holm på onsdag och kommer inte hem förrän nästa tisdag med lilla Louis

Åk aldrig med SJ tåget av detta vinter tiden för jag fick vänta ca 45 min på min tåg :(

Palla inte med det kallna vädret -_____-''

Palla inte skriva ngt nu än senare kanske :)

Dålig uppdatering

Har inte haft tid att blogga på ett litet tag pga har mycket annat och tänka på så därför min blogg har stått som den gör :)

Imorgon kväll blir det då till boy vännen medan jag är rätt tveksam om jag kanske istället skjuter upp det tills på måndag för jag känner verkligen inte att åka till honom faktiskt. Men vi får ser hur jag gör imorgon ^^

Under helgen är det julbasar på min gamla skola och som sagt kanske jag ska åka dit. Pallar att åka någonstans nu när det är så himla kallt.

Ska nog gå vilar mig en stund och ska fundera på saken om jag ska åka eller inte.


RSS 2.0