Hair style #2


Hair style #1


Haft en super helg!

Haft en väldigt super helg av helgen och mer säger jag tyvärr inte, hemligt ;) Jo, vill bara säga att de linserna som jag köpte hos pigtail hemsida. Jag ångrade mig inte att jag köpte dem för de varken kliar eller var irriterad på mina ögon. Det står att linserna var 14 mm men när jag hade mig på dem så kändes som att de var mer som 15 mm än 14. De ser ut som barbie circle linser och det som jag har märkt av dem att när jag står vid ljuset så blev dem ljusare och när jag står vid mörkret så blir dem mörkare, låter lite grymt ändå. 3 dagar kvar som gäller och jag längtar redan ♥ Idag gjorde jag ett prov av Matte och jag var klar i 3 timmar så jag vänta och hoppas om hur det blir med resultaten ;) Nåja, ska nog göra något annat men har trevlig kväll allihopa! ;)

Make up #2


Fashion #1


Make up #1


Hur man målar ögonbrynet


Vivigo ice series Ice Blue

Så ser mina linser ut fast irl ser dem mycket ljusare än det se ut på bilden :)

Dålig uppdatering

Vet att jag inte har bloggat i ett tag nu för jag har haft mycket att göra med min distans plugg och att det har varit strul av andra saker. Så nu ska jag försöka blogga så fort jag har tid :) Inatt ösregnade i skåne och idag med fast idag har det varit både regn och sol så vädret idag var OK. Igår fick jag hem mina färgade linser här i brevlådan. Jag beställde dem i måndags och de kom efter 3 dagar leverans hem till min brevlåda :) på deras hemsida stod det att det tog 1-2 dagar leverans men jag fick dem ändå innan helgen och innan midsommar som snart börja närma sig. Jag beställde is blåa linser och jag tror att de kommer från Japan eller Korea, är inte så säker på det men något av det landet kommer linserna ifrån. Har ännu inte testat dem än men ska göra det antingen imorgon och se hur jag ser ut i dom. Linserna kostar 310:- med fraktura och frakt kostar 55:- hur mycket man än beställer. :) Jag längtar imorgon och nästa helg då midsommar börjar :) Ska nog ta en kort tupplur och ni alla får har en riktig super helg!

Inspiration #18


Saknar dig


Övriga pixel


Pratbubblor pixel


Reklam för plåtning

Ni som är intresserad av att bli plåtad som i porträtt m.m eller tex vill vilja bli en modell för en dag.
Tveka inte att höra av er :)
Priset vet jag inte ännu beror ju på i timmar och hur många bilder ni vill ha.
Det är killen som är fotografen och han är väldigt seriös av sig när det gäller plåtningen, så oroa er inte :)

Ni kan antingen höra av er här inne i min blogg så tveka inte att höra av er om ni är intresserad.

Those of you who are interested in becoming a location that is portrayed mm or texwould like to become a model for a day.
Do not hesitate to contact me:)
The price I do not know yet depends on the hours and how many pictures you want.
It's the guy who is the photographer and he is very serious by itself in the shoot, so do not worry:)

You can either contact me here in my blog, do not hesitate to contact us if you're interested.

1 år ♥

1 år har vi känt varann och det var du som fann mig ♥
älskar dig
2010-06-02 - 2011-06-02

RSS 2.0