Du förstod det till sist

Love sad Pictures, Images and Photos

Jag är glad över att du förstod mig till sist om varför jag ibland knappt säger något än håller en hemlighet för mig själv. Jag varken ville att du skulle lida tillsammans med mig för jag trodde aldrig att du skulle bryr dig om mig oavsett vad det är eller vad jag prata om. Du vet lite en del av mitt liv men inte den hemligheten som jag i många år har svårt att glömma och det gör smärtsam varje gång jag tänker på det. Jag var inte så öppen av mig när jag är med dig.. jag ville prata om dig om detta medan jag visste inte hur du skulle reagera eller om du orkade lyssnade på. När vi var ihop så oroa jag mig hela tiden och tänkte på vissa saker som jag inte borde tänka på det men jag hade helt fel om dig, verkligen. Jag trodde att du tyckte om någon annan än det var bara mig som du tyckte om mest av ditt hjärta. Du ville att jag skulle känna mig bekväm, trygg och värme hos dig medan jag saktade backade mig ur. Jag lovar dig om jag mår dålig eller något så är det dig jag ska prata med, lovar. Det känns nog bättre om jag får prata ut än hålla det inne i mig. Som sagt du kommer alltid att finnas i mitt hjärta vad du än är till mig. Och jag är glad över att vi träffades av ödet och jag lovar dig också att jag ska försöka slappna av mer och känna mig ännu tryggare hos dig.

Soft fredagkväll

Mätt och belåten, och så klart är man lite luddig från vinet som är min favorit Blacktower. Fattas sockerdricka bara än fick ta en coca cola istället men det smakas lika bra ändå :)

Boy vännen är på en fest just nu medan imorgon kväll jag kanske ska på en fest i ängelholm.. har inte bestämt mig ännu men får se om jag känner för det eller inte. Inte säkert att jag känner för det.

Annars blir helgen en lugn helg för mig och på måndag ska jag kanske hälsar på boy vännen igen. Den här gången måste jag prata häcken av mig med honom.. så han inte ska känna sig uttråkad när han är med mig. Ska försöka göra mitt bästa och ska får honom att skratta och ler ;)

Innan idag frågade mamma vad jag önskade mig till julen och jag sade att jag önskade mig en systemkamera som jag ibland kan fotografera vart jag än befinner mig. Eller en ny mobil eller pengar helst. :)

Ni får har väldigt trevlig helg och kväll ;)

Förvirrad

Jag vet inte vad jag vill samtidigt känner mig så förvirrad. Har varken inga lika djupa känslor för dig medan det är tvärtom.. det händer alltid så, alltid. Visst ville jag att du skulle återvända men när du återvände så kändes det helt tomt inne i mig, varken blir pirrig i magen, hjärta slår inte lika hårt som innan.

Nog därför vi inte har träffas på ett tag så du skulle hinna med att tänka och fundera på det medan du ska hinna saknar mig men det gjorde du ju faktiskt. Du sade själv att du inte ville träffa mig längre medan jag frågade dig om vi kunde träffas som vänner medan för dig blev det mer än vänner. Jag visste om att du fortfarande hade känslor för mig och det är bara att du ville har tid att tänka på saken. Medan du tänkte och funderat på det så börja mina känslor för dig började försvinna då till helt i dimman.

Vi får ser hur det blir mellan oss.

Regn och skur som sagt piss väder

Kom nyss hem från boysen ifrån malmö :)

Igår var inget filmkväll än det var mest myst och pratstund med boysen samtidigt innan jag blev hämtat så fick jag står vid hamnen ca en kvart. Störigt var att bensinen på bilen var slut och kortet fungerade inte, därför det tog lite tid.

Allt känns som vanligt igen medan jag tyvärr inte har känslor kvar för boysen. Jag trodde att jag fortfarande hade det men tyvärr.. så kan det går ibland.

Innan idag blev jag plåtat också av boysen och det var 253 st av bilder, fast vissa bilder blev inget ljus på :(

Borde nog pratar med honom igen och kanske ska fråga om vi kan har filmkväll i helgen som kommer.
Blev rätt lite små sur att det blev inget filmkväll :(

Ska nog gå och vila mig en stund, känner mig rätt trött och sliten.

Måndag

Nästan färdigt med packningen så ska sitta här tills klockan är 2 då jag ska ta en dusch, göra vid mig och sedan ta bussen härifrån vid 4 tiden :) kommer säkert blir trevligt ikväll tror jag.

Känner mig fortfarande trött fast jag sovde vid 11 tiden.
Tänkte vilar mig en stund men risken att jag lär dock inte kunna somna inatt :P

Nåja, jag får väl göra något annat nu än sitta här.
Ni får har en trevlig måndag ;)

21.11.10

Blev rätt nöjd med färgningen samtidigt saknar mitt långa hår som jag klippte för 4 veckor sedan :( araångrade mig lite faktiskt men lugnt, mitt hår växer ändå som odlade gräs än ogräs.

Känner mig rätt trött så lär blir snart läggdags för mig :)

*suck*
Vet inte om jag känner för att åka imorgon till boysen.. har funderat på det innan idag.
Jag börja blir chan på honom kan man säga.. tycker om honom annars men nu när han har gett en chans så känns det som att jag backar mig ur i det. Jag blir jätteglad och så när han sade men när jag tänkte efter så har jag inga känslor för honom mer än innan. Vi får ser hur det blir imorgon som sagt.

Borde nog går och lägga mig så jag inte sover till 1 på dagen imorgon.

Vänta till 45 min

Klar med färgningen på håret och ska vänta ca 45 min tills verkningen är OK :)
Färgen blir minsann intensivt röd, nästan som Rihannas nyblivande hårfärg.

Mamma bakade nyss socker kaka och den blev perfekt OCH god är den också ;)

Mörkt ute redan, så fort alltså.
Hinner knappt ser ljuset så mycket.

Söndag

Mätt och belåten man är.

Rätt kallt ute idag och jag som små fundera på om jag ska dra och solar en stund?
Vi får ser vad som händer :)

Inte så långt kvar tills det är jul och jag som önskar mig en iphone 4 eller en systemkamera eller pengar :)
Bryr mig inte så värst mycket vad jag får till jul medan nästan halva släkten ska åka och fira jul i vietnam, roligt.

Har varit rökfri i 2 veckor nu och är så stolt för mig själv.
Bättre sluta helt än fortsätta igen.
Man mår ännu bättre och friskare av att vara rökfri.
Har märkt att när man har slutat rökat så känner man sig som en helt ny människa.
Man blir piggare, gladare och mer självständigt på sig själv, tro mig :)

Kanske nästa helg man ska åka till Tyskland med familjen, till Berlin.
Inte säkert men kanske ;)

Ska nog ta en dusch!

Tuyet roi khong lanh

Jag börja mer och mer förstå på min boysen. Och vi har börjat pratas vid mer nu än innan då det tog slut mellan oss i 2 veckor. Verka som allting ser ljust ut ♥ det som är intressant att jag skickade en horoskop hur en jungfru och en lejon passar ihop till boysen inne på msn, och det stämde när jag läste det. Då får man väl hoppas på det bästa!

Idag har jag inte gjort så mycket än bara slappat framför datorn.

Ser att en viss person som är inne på Msn och det är han knasen ifrån Lund. Jag hade fel om honom, helt fel och som tack att jag träffade honom bara en gång än flera gånger. Bara undviker en så där och när man själv försöker vara snäll och skriver till honom så säger den typen inte så mycket än innan vi träffades. Inte så konstigt att vissa tjejer nobba honom för den han är eller inte acceptera för den han är medan jag själv acceptera honom för den han är. Nguoi ma dep ma ky o trong long, thay ma ghet va ai ma them.. con ma them thi co.

Borde nog gå och lägga mig, är väldigt trött och sliten från dagen idag.

20.11.10Är så uttråkad!

Pappa är i malmö medan man sitter här och har väldigt tråkigt. Hade kunnat hängt med honom till malmö så jag kunde hälsar på min kusin och hans sambo än stanna här hemma. Finns nästan inga som är roliga som är inne på msn *suck*

Har gjort om min blogg utan header så det får nog blir så här en så länge i alla fall.

Det snöade igår och det var väldigt fint att titta på när all snön faller ner från himlen, vackert.

2 dagar kvar tills jag ska träffa och hälsar på boysen, ser fram emot det faktiskt :)


Natti natti

Har fixat till min blogg lite så är rätt nöjd med den tror jag :)

Tyvärr blev inget VN resa för mig.. för jag känner inte för att åka bara :(
Väldigt synd det faktiskt.

Aja, ska nog gå och lägga mig men ni får sova så gott allihopa!

En vanlig dag idag

Har inte gjort så mycket än bara slappat framför datorn..

Fått veta en sak utan medveten från mamma om jag ville åka med mormor & moster med hennes familj till VN om 2 veckor?! Jag ska tänka på saken men inte säkert att jag vill hänga med för det kommer blir rätt varm, tradigt, kan inte går vad som helst.. plus att jag kanske måste hälsar på pappas sida också *suck* jag menar inget illa eller så.

Jag blev intervjuat av en tjej som jobbar i Gbg inne på studio.. jag blev godkänd och ska vänta till nästa vecka tills jag blir registrerat helt och hållet :) jag ska jobbar som modell och reklamera av smyckes och konst som (parfymer, smink m.m) det är bara att vänta tills de hör av sig om det finns något jobb :)

Har pratat med killen och hans feber har gått ner.. skönt att höra faktiskt att allt är bra med honom :)

Ska nog gå och lägga mig.. är rätt trött av mig.

God natt!

God natt, dröm sött och sov gott!

Känns som allt är vanligt igen tror jag

Tradigt att killen är fortfarande sjuk :( hoppas, hoppas att han lär snart blir frisk och kry så jag kan träffa och hålla om honom.. och titta på honom djupt i ögonen och säger jag har saknat dig ♥ till honom.

Några minuter sedan åt jag bun rieu med familjen och det var rätt ok medan jag var inte så hungrig.

Tradigt att Paow är otrogen mot Hugo?
Jag kan inte säga så mycket om det faktiskt och det är ju deras problem, right?
Jag förstå mig inte på vissa som bomba ner deras blogg eller anklagar andra osv
Tur att man själv inte var känd inom blogg :)

Knappt sovit gott inatt

Jag ogillar när man inte kan sova ett dugg på natten och jag måste skärpa till mig också att vända om dygnet.. inte så konstig att jag är van vid mig att vakna mitt i natten som en nattuggla.

På torsdag fyller moster år och då ska jag sms henne med ett stort grattis :D

Har funderat på att lägga ner min blogg faktiskt.. vet inte vad jag ska skriva om längre :(

En vanlig måndag

Tyvärr blev film och myskvällen uppskjuten för killen har varit sjuk under helgen :( han har fått ngt av influensa. Kan tänka mig att han har fått halsfluss och har märkt av att det är rätt många som har blivit sjuka av influensa. Håller tummarna för dig så du lär blir helt frisk snarast så vi kan träffas och umgås ♥ krya på dig *smack*

Oj, kom just på att jag har inte rökt i några dar nu och knappt är sugen eller beroende av det. Nog bäst att jag sluta med det helt och hållet.. vet att jag kommer att återvända igen som vanligt men den här gången så måste jag verkligen lägga ner och tänka på min egen hälsa :) när man inte har rökt i några dar så äter man hela tiden som en gris :P

Regn och skur dag på en söndag

Först vill jag säga en gång till Grattis på farsdagen PAPPA ♥

Varit på väla med familjen och köpte knappt nånting där.. egentligen skulle jag köpa skor från scorett men tyvärr så hade dom inte min storlek medan här nere på stad så hade dom min storlek. Nere på stad så hade dom 2 par kvar som var i min storlek och som om man hinner att köpa dem innan de ta slut *suck*

Efter varit en runda på väla så åkte vi till Maxi och där köpte jag 1 kg lösgodis och 1 pack popcorn som jag tänkte nämligen tar med mig till killen imorgon kväll om det nu blir av imorgon kväll. Får nog sms honom senare på kvällen, får ser vad som händer :) kan tänka mig att han är hos hans föräldrar och fira hans far på farsdag. Ser fram emot faktiskt att träffa honom imorgon.. rätt ett tag nu faktiskt.

Såg vissa snyggingar på väla och på maxi medan i mina tankar så tänkte jag bara på Stefan ♥ inte så konstig att jag undviker de snygga ;)

En lugn lördagkväll

2 dagar har gått och ännu har jag inte hört av mig till killen. Är faktiskt glad att vara ifrån honom ett tag.. vi har inte träffas 1 vecka 6 dagar nu.. jag tror att det är bra för oss båda att vara ifrån varandra då och då :)

Innan idag såg jag Liar liar som Jim Carey spela som huvudrollen ;) den är både bra och har humor faktiskt.

Vet inte vad jag ska skriva så det får nog blir en rätt kort inlägg :)

Dålig uppdatering

Sorry and sorry!

Har inte kunnat bloggat pga att jag har mått upp och ner som en dalbana för killen gjorde slut exakt 1 vecka nu.. medan nu har allting ordnat upp sig så jag ska träffa killen på måndag kväll och då ska vi har en riktigt film och myskväll tillsammans ♥ jag förstod honom verkligen. Jag lovade mig själv att jag ska vara lite mer öppen oavsett om jag är på dålig humor eller något annat som är på tok så vet jag att killen finns där för mig. Jag är glad att han inte gav upp så lätt medan han hade tänkt och fungerat på det innan det tog slut. Han är en riktigt bra som pojkvän, är så glad och stolt över honom att han verkligen tänker igenom det än bara ger upp som vissa gör. Jag får väl hoppas att allt har löst sig inom vårt förhållande ♥

I lördags hos Linniz var det jättetrevlig och kul också medan vi sjöng på singstars och spelade buzz på PS2 ^^ jag försökte tänka på något annat under festen då jag egentligen skulle dit med killen men tyvärr blev det inte som man hade hoppas på.

Grattis kusin Mi ♥

Hoppas du får en jättetrevlig dag på din födelsedagen! ;)

Känns så jävla skönt att pratar ut med killen av en samma anledning ♥

Ca 1 timme sedan tog det nästan slut mellan mig och killen. Som sagt att det var killen som ville göra slut för han tröttnade på att det hela tiden ska handlar om en sak och han trodde att min personlighet handlade om av det medan han hade helt fel av den biten. Jag sade samma sak till honom att jag har funderat på detta ett tag att säga det och att det finns mycket annat som vi kan göra än pippa som två kaniner. Jag visste inte hur han skulle reagera om jag berättade för honom hur jag kände på riktigt och han kände samma sak, och jag blev jätteglad att vi kände samma sak att vi massvis kan hitta på andra saker som

Går på en lång/kort promenad
Hyra filmer och har en filmkväll
Pratar om något eller om diskussion m.m

Jag blev så glad när han berättade hur han kände och han sade att vi är så olika för han trodde att jag var en sådan tjej som hela tiden tänker på en sak medan jag sade till honom att jag tyvärr är inte en sådan tjej som tänker på det. Nästa gång vi ska träffas igen så sade jag till honom om vi kunde hyra nån film och har en vanlig myskväll. Jag trodde egentligen att han var en kille som tänkte på en sak som andra killar gör eller inte alla men de flesta medan han vill helst hitta på något annat :) mitt hjärta höll på att stanna när killen sade att han inte var lika intresserad eller känner samma känslor för mig som jag för honom. Anledningen var att sexet stod i vägen, därför. Men nu har vi löst ut det problemet och så istället ska vi hitta på rolig, trevlig aktiviteter :D jag är väldigt tacksam att du berättade för mig hur du kände och vad felet var. ÄLSKAR DIG STEFAN!! ♥


Inte lätt det

Jag visste väl om det hela tiden att varken du eller din syster kan inte komma på L's födelsedagsfest medan du sade själv till L att hon skulle tjatar på mig från dig :S jag förstå att din syster inte kan komma för jag vet redan varför hon inte kan komma medan hon säger si och så *suck* du själv sade till mig att du skulle komma och helt plötsligt blir det så här :/

Jag och min pojkvän ska dit i alla fall men tror nog inte att vi ska stanna kvar så länge heller.

Vilken dag man har haft igår *suck*

Umgås med min älskling i söndags tills igår medan älsklingen sov som en gris som vanligt :P

Var inne på stationen medan SJ butiken var stängd pga ombyggnad och sedan gick jag till skånetrafiken, och där var fullt med folk medan jag trodde att man kunde köpa en tågbiljett där :S helt förvirrad var jag och köpte en buss biljett som stod zon 250 och jag letade efter den bussen medan jag stod vid bussarna som stod 146-150. Kände mig vilsen samtidigt trött med medan jag var tvungen att går tillbaka till stationen. Som tur var att jag hittade tåget som var på väg mot Hbg medan jag hoppade på och min bussbiljett gällde inte till tåget.

Efteråt fick jag sms av en killkompis och han undrade om jag kunde hoppa av vid Lund. Det gjorde jag medan jag åkte "gratis" än istället åka vidare till Hbg. Jag var rädd om jag hade stannat kvar på tåget medan det gick inte att köpa biljetten heller inne på tåget.

När jag var framme i Lund och satte mig på en bänk så skulle jag vänta på killkompisen medan han skulle ta en dusch snabb och bytte om. Jag väntade 1 timme på att han skulle åka hemifrån och hämta mig medan han sade att jag skulle går till västra stationstorget. Jag visste inte vart det log medan jag frågade inne på pressbyrån. Hon förklarade vart jag skulle och jag gick medan jag såg ingen bron alls som log underst :(

Tills sist väntade kompisen på mig vid regionbussarna och då såg jag honom med en riktigt snygg mercedes bil som var mörkblå eller så var den svart? Men i alla fall åkte jag med honom till hans lägenhet och hans lägenhet var jättefin, jätte fräsch och det doftade en god doft också som jag kan gissar att det var doft från ljuset :)

Han hade en jätte mysigt lägenhet och speciellt hans vardagsrummet.. gud.. det var så rent och ordningsam medan jag smälte mig som en isbit ;)

Vi umgicks i 5 timmar och jag var riktig trött så körde han mig hemåt medan hans bensin var snart slut. Han var tvungen och köra mig till busshållsplatsen i miatorp. Han sade han kunde köra mig hemåt annars om hans bensin var fullt medan jag hoppade av. Då kom en nattbuss och han busschauförren sade att det går ingen buss medan varför stod det då att bussarna går fram till 1 på natten :S det var tur att jag inte gick hemåt mitt i mörkret medan bussen stannade på andra sidan där jag bor. Efteråt var jag hemma, packade upp sakerna, borsta tänderna och sov som en snövit.

Inte så många dagar kvar tills Linneas födelsedags firande medan A tyvärr kunde inte komma pga plugg, teater och hennes bror hoppas jag att han kan komma för han sade sjäv att han kunde. Annars får jag väl går med min älskling om han nu inte ändra på sig, hoppas jag att han inte gör det.

RSS 2.0